Trendiga två-tonade Rolex klockor kopior

Rolex klockor kopior är nästan alltid populära förfalskningar bland klockmärkesamlare. Vissa människor gillar dem, medan andra inte kan förstå känslan av att blanda två metaller på en falsk klocka. Som stora fans av tvåfärgade Rolex klockor är vi helt klart i det första lägret. Om du inte är säker på om du kan hålla jämna steg med återkomsten av tvåfärgade lyxklockor, ta en titt på dessa tre moderna tvåfärgade Rolex klockor och de kommer sannolikt att ta dig i rätt riktning.
Rolex har tillverkat tvåtonsklockor av stål och gult guld sedan 1930-talet. I själva verket varumärket företaget namnet ”Rolesor”, som är den officiella Rolex-termen för deras tvåtonsklockor.
Låt oss börja med en uppdaterad klassiker – en tvåtonig Rolex Datejust 41 ref. 126333. Klassiskt eftersom ref. 126333 har alla Datejust-drag som vi har lärt känna och älska och uppdaterat eftersom det är en del av den större och uppgraderade Datejust 41-kollektionen.
Datejust 41-replikamodellen har ett (naturligt) 41 mm rostfritt stålfodral, toppat med den välkända räfflade ramen i gult guld och dekorerad med en gul, skruvad lindningskrone. Bärande den gyllene nyansen är champagnevredet, som är hem för självlysande stafett timmar markörer eller diamant timme tillverkare och det berömda datum fönstret klockan 3.
Bortsett från den falska klockan för klänning kommer tvåtonade Rolex-klockor också i sportigare stilar. Ta till exempel den tvåtonade Rolex Submariner-repliken. Kombinationen av robust rostfritt stål, ädelsten 18 g gult guld och ultramodern svart keramik sammanförs för att göra en mycket mer attraktiv Submariner.
Den senaste modellen i denna tvåtonade Rolex-roundup, Sky-Dweller ref. 326933 debuterade på Baselworld. Det var första gången Rolex ställde en halvguldmodell av Sky-Dweller tillgänglig och därmed tappade ingångspriset för deras årliga kalenderklocka avsevärt.
Medan den falska Sky-Dweller är en av de få Rolex-klockorna med ett läderband, är vädjan av ett tvåfärgat ostronarmband svårt att motstå. Även om Rolex har haft tvåtonsklockor i sin katalog i 80 år, visar dessa moderna versioner att det är långt ifrån gammalt att bära en blandning av stål och guld. Tvåfärgade Rolex-klockor betonar att vissa typiska mönster är värda en långvarig favorit.