Fantastisk och populär Green Submariner från Rolex klocka

klockor kopiorMånga människor kan inte skilja skillnaden mellan en riktig Rolex green Submarine 116610LV och en kopia. Detta beror på att många högkvalitativa falska keramiska Rolex-ubåtskeppare tillverkas, vilket gör det svårare att berätta det verkliga från falsken. Här är några sätt att hjälpa dig ta reda på sanningen.
Serienumren på äkta Rolex klockor graveras djupt in i metallen. Men falska Rolex klockor har ofta bara etsats. Serienumren kan också hittas mellan flikarna, där bandet är anslutet till fallet. Detta kan ses vid 6-tiden.
Vid klockan 12 på sidan kan modellnumret hittas, vilket vanligtvis betecknas med en text som anger ”Orig Rolex Design” och följt av numret nedanför. På detta sätt måste du ta bort bandet om du vill se numret. En nålstift eller liten pappersklämma krävs för att ta bort stiftet som håller bandet på plats.
Rolex-klockans rörelser är mekaniska och självlindande, till skillnad från kvarts- eller batteridrivna modeller. Dessutom finns det en gravering av märket i dem, men placeringen kommer att variera beroende på stycket.
Du bör veta att den tryckta texten du kan se på en riktig Rolex-klocka har ett känsligt utseende. Detta innebär att du aldrig kan se någon oskärpa, splotch eller ojämnhet. Så du kan tydligt se eventuellt inkonsekvent avstånd framför eller bläckblödningar på grund av billigare utskriftsmetoder.replika klockor
Casebacken för de Rolex klockor kopior är vanliga utan graveringar, teckningar, klistermärken eller dekorationer. Vissa sällsynta modeller som Sea-Dweller kan ha texten ”Gas Escape Valve” som är skriven på den bakre titan.
Om du ser en genomskinlig caseback av din Rolex Green Dial Submariner så att du kan se klockans inre funktioner, tittar du på en falsk. Egentligen kan några mycket sällsynta delar av Rolex från 1930-talet vara ett undantag men inte Submariner.
Om du kan se armbandet eller klockremmen, bör det ligga platt på en plan yta. Observera att även om länkavståndet kan förlängas eller utvidgas med tiden bör det inte kinka eftersom länkarna fortfarande ska förenas ordentligt.
Som du kan se på bilden som bifogas denna recension har klockans gränser kromatisk avvikelse. Den gröna Rolex Submarine-ratten ser plats ut, men ramen färg är en annan nyans av grönt.