Nyligen släppta replika rolex vintage submariner klockor med nitar armband

Jag har delat dig med så många replika klockor, men det är första gången jag känner mig så frustrerad med den modell som jag måste presentera för dig. I år 2017 verkar dessa fabriker inte lansera slående nya modeller, så jag antar att de väntar på äkta nya klockor som kommer att publiceras i baselworld. Men vissa fabriker, som bp, ger oss nya modeller, den här gången har bp-fabriken släppt en serie vintage-subwoofer-repliker, och comex 1680 är en av dem. Faktum är att det jag kommer ihåg av en sådan typ av vintage-rolex-replikor tillverkades av en annan okänd fabrik, en fabrik som gjorde den berömda vintage paul newman daytona kopior, inte bara bp gjort paul newman daytona, den producerade även denna Comex-submariner den här gången. Alla som känner till bp måste komma ihåg att deras Rolex Submariner replika har nästan samma kvalitet som Noob-submariner, så nu bp tar dessa Vintage Rolex-replikor till en ny kvalitetsnivå. rolex-078480_01 klockor kopior
Den största skillnaden mellan 1680 och andra ubåtar är att dess ratt har en Comex-utskrift, så det är en Rolex som har en rik historia. Att släppa en ny modell som är mer lämplig för professionella dykare, rolex samarbetade med Comex, för att be deras arbetare att bära Rolex undervattens klockor när de arbetar under vatten, för att skilja denna typ av undervattens från andra vanliga undervattens, rolex tryckt ”Comex” ord på Ratten.
Så är kopior rolex gjord med eta 2836-2-rörelse, vilket anses vara den mest tillförlitliga rörelsen som används i replikor. I själva verket med den snabba förbättringen av repliksklockindustrin görs klonrörelsen mycket nära äkta, men jag föreslår fortfarande att ni köper denna eta 2836-rörelse, eftersom det har färre modifieringar på rörelsekomponenterna, är arbetet stabilare. Det nitade armbandet är nu tillgängligt, många vintage rolex fans har begärt nitar armband från mig, nu finns det på lager.
Som för gravyr på spänne kan du bara hitta en sådan funktion på replikur. Jag vill inte jämföra med ratten på de två versionerna, du vet, ratten är den mest sofistikerade platsen för replik eftersom det finns för många bokstäver. Djupet på bokstäverna är annorlunda på båda pam 604, handlängden är inte heller densamma.
Kron gravering, det är svårt att säga, zf använder polering, medan sf s är matt färdig.
I slutet är rörelsen, vänster från zf, den ena är sf. Huruvida rörplattorna formar eller polerar, båda klockor kopior är mycket lika. Jag tror att de är den snyggaste panerai-klonrörelsen. Strömreserven är tillgänglig i 5-6 dagar.

1 reaktion på “Nyligen släppta replika rolex vintage submariner klockor med nitar armband