Bästa replika klockor här – panerai är ditt förstahandsval

Idag kommer vi att fortsätta med den falska paneraiklockan, eftersom det finns många andra fantastiska aspekter för dig att komma ihåg. Till denna dag måste jag säga att den bästa klockor är positivt förvirrad av hur geniala denna luminorfallslayout och desigh är, särskilt i 44mm där proportionerna med skivelementen finner jag mer plats än 47mm. Det större fallet är proportionellt men ofta för stort för att fungera bra med skivan, även om det bara är min personliga åsikt.
Den perfekt runda kanten ser både fantastiskt kraftfullt och maskulin ut, medan det kuddeformade fodralet med sin långa profil och raka klackar fungerar i god harmoni med den. Panerai har ett helt polerat fodral, vilket inte är lika enastående som exteriörer med alternerande ytbehandling. Det är verkligen en polerad massa av stål utan några vinklar, komplexa hörn och kanter, eller speciellt fascinerande detaljer var som helst. Det är ditt luminorfall av mossar, som verkligen är ögon som helhet och vid första anblicken, men inte för dess själviskt komplicerade komplexa. kopior klockor pane-077457_03
Det finns något som jag fortfarande skulle vilja påpeka att det går utöver rena proportioner. Först är hur de fyra hörnen i mittenhöljet är böjda nedåt, vilket tar kanterna på hörnen och gör dem bättre kompletterar den runda ringen och ringen. Den andra är profilen för kronvakt. Bottensidan är helt platt för att hålla den så hög över handleden som möjligt, men dess övre del är uppåt mot bäraren. Därför är det inte nödvändigt för dig att inse, även när man tittar på klockan i en liten vinkel, men det lägger till mer sofistikering för denna över 60-åriga militärdesign.
Förvånansvärt sett bestämde Panerai om att lägga till en helt satinfärdig kronskydd på det helt polerade fodralet. Det är inte något som gör det utmärkt bara vid första ögonkastet på det, men en gång såg det inte ut att jag kunde ganska vänja mig över de få veckorna med panerai luminorbasen 8 dagar acciaio panerai. Detta estetiska element är något som en överdriven ta på alternerande ytbehandling. Så nu fann jag att det möjligen bidrar till bättre kvalitet än vad replika panerai skulle ha haft med en polerad kronvakt att gå med reflekterande fallet.