Bästsäljande replika audemars piguet royal ek perpetual kalender klocka i keramik

Replika audemars piguet introducerade den all-black royal eken perpetual kalender klockan i keramik i året av sihhs upplaga, vilket markerade första gången den schweiziska urmakaren har parat detta fallmaterial till denna speciella komplikation. Medan det skiljer sig från det tidigare keramiska fodralet som vanligtvis passade till gummi eller exotiska läderarmband, introducerar audemars piguet också ett helt nytt keramiskt armband, handgjorda till urmakarens signaturfördjupande detaljnivå för att perfekt komplettera det kungliga ekhöljet.
Från titan och smidd kol till keramik har audemars piguet förtydligat användningen av exotiska material i det förra decenniet, så det bör komma som en liten överraskning, vilket varumärkets kompetens äntligen skapade ett matchande keramiskt armband för replikets audemars Piguet royal ek. Men armbandet kom komplicerat, så de spenderade nästan 600 timmars forskning och utveckling för att undersöka produktionen, främst på grund av att den verkliga signaturen av en audemarspiguet inte bara är anställning av exotiska material utan också en förmåga att avsluta dem med traditionell topp -end teknik som vanligtvis reserveras för metaller som stål eller guld. Och på grund av keramikens anmärkningsvärda svårighet att producera och driva, tar det en högt utbildad tekniker över 30 timmar att maskinera, polera, handfylla, montera och kontrollera detta keramiska armband – över fem gånger längre än att utföra samma produktionsprocedurer På en standard audemars piguet royal kopior klockor ek rostfritt stål armband. klockor kopior aude-087910_05
Slutresultatet är både sömlöst och otrevligt – levererar samma enstaka, obruten estetik mellan fodral och armband som vi brukar se på andra audemars piguet royal ek, perpetual kalender erbjudanden i stål och guld och helt uppriktigt, hur klockan har Alltid varit tänkt att bäras. I keramik är klockan dock lätt, men bara självklarande nog för att låna känslan av en ultralätt titanium sportsklocka, men en vars finish går till elva.
Det skulle bara inte vara en kunglig ek utan den texturerade ”grande tapisserie” guilloche dialen, inte heller skulle det vara en utan de använda vita guldtimmarna, eller åttkantiga kantar – som alla är obligatoriska signaturer som kollektivt har gjort denna replika se en Glädje att se genom åren. Audemars piguet royal eak evig kalenderupplaga får en annan snygging blomstra – en fotorealistisk återgivning av månen, som starkt kontrasterad mot det svarta svarta fallet som den verkliga saken som strålar ner från en mörk vinterhimmel.