Bästsäljande replika hublot kronograf klocka

klockor

Är du redo för mer information om den bästa replika hublot klockan?
Jag måste säga att den falska hublot techframe ferrari var en av de bästa kopior klockor jag letat efter 2017. Orsaken är enkel, inte på grund av den fantastiska designen av ferrari men på grund av själva fallet. Men jag ville ändå se detaljerna och uppskatta det praktiskt och sedan genom att granska bilderna jag tog, i motsats till att bara titta på datorn gör det. hublot hublot_1064658
Dessutom måste jag säga något jag var både upphetsad och besviken över det samtidigt. Fallets utförande, design och lite detaljer är otroliga att se, med den satin-färdiga titanvarianter som min favorit i gänget. Kikskolan, så högteknologisk som den kan se, lägger för mycket distraktion med sin svarta färg och aggressiva skiktning från fallets fascinerande utseende.
Den nedslående delen kom i proportionerna: replika hublot techframe ferrari är 45 mm bred och 14,80 mm tjock – typiska dimensioner för moderna, mycket sofistikerade falska klockor. Vad specifikationen inte säger är hur ”lång” klockan egentligen är: för att börja med sträcker klackarna sig väldigt långt ut från klockans kanter (eller snarare den obefintliga kanten) och de gör det på en ganska platt vinkel. Det som lägger mer längd på klockan är det styva gummiarmbandet som är fastsatt på karmstrukturen på ett sätt som gör att de sträcker sig ännu längre, vilket gör hublot techframe ferrari en mycket, mycket lång klocka – om du mäter de längsta punkterna till vilken Gummistroppen sträcker sig naturligt, trots den hälsosamma 45mm bredden, är den en mycket tunn och långsiktig replikur.
Ergonomi har inte tagit en baksäte, men eftersom allt har det för att det ska vara en väldigt bekväm klocka att ha på sig om du har en speciell bred handled – klockan är lätt, är bandintegrationen bra och materialet och spännet är alla bekväma . I bilden ovan kan du till exempel se hur fallet och remmen kramar handleden perfekt, det du inte ser så mycket från den här vinkeln är hur mycket klockor kopior sträcker sig bortom ariels handled på andra sidan.