Stora segelreplikaklockor inspirerade av havet

Nautilus började som en rostfritt stål 42mm herrmodell med en enkel tid och datum urtavla, Patek Philippe replika har kontinuerligt utvidgat sortimentet av kollektionen genom åren med värdefulla metallalternativ, olika fallstorlekar, versioner med komplikationer och mindre damer modeller. Numera är den havinspirerade nautilusklockan en av de mest eftertraktade lyxursklockorna på marknaden, med efterfrågan som överstiger utbudet.
2002 släppte Omega Seamaster Aqua Terra-kollektionen med, som namnet antyder, klockor inspirerade av havet och landet. Placerad som en elegant men ändå sportig klocka som ska bäras varje dag, fördubblades Omega på Aqua Terras nautiska förening när den introducerade ”teak-konceptet” till klockan. De vertikala linjerna på Aqua Terra-urtavlarna tillverkades för att härma trädäcken på lyxbåtar.
Medan ett stort antal av Seamaster Aqua Terra-kollektionen består av 41mm datum- och datummodeller, gör Omega också större och komplexa versioner för oförskämda resenärer som GMT-modeller och World Timer-utgåvor. Det finns också de mindre kvinnors Seamaster Aqua Terra-klockor. De senaste versionerna av den havinspirerade Aqua Terra är utrustade med Omegas senaste generations Master Chronometer automatiska rörelser, som är antimagnetiska till 15 000 gauss. På riktigt Omega-sätt finns Aqua Terra-klockorna i ett brett utbud av metaller, urvalsfärger och band alternativ.
Rolex är känt för sitt sortiment av dykurar byggda för undersökning under vattnet, men märket gör också nautiska inspirerade klockor inrymda i Yacht-Master-kollektionen. Yachten, som först lanserades 1992, är en lyxig sportklocka som delar vissa designfunktioner med ubåten men är mer skräddarsydd. Den falska rolex-yacht-master-klockan har ett Oyster-skal som är 100 meter vattentätt, och när du vill gå av båten och simma i havet kan du vrida ringen för att mäta tiden.
Yacht-Master är en av Rolex mest mångfaldiga kollektioner, med en mängd material, storlekar och designalternativ. Det finns rostfria modeller toppade med platinakanter, modeller av helt gult guld och Everose- och vitguldmodeller med svarta keramiska ringar och svarta Oysterflex-armband. Den falska Rolex har också gjort fem olika storlekar av Yacht-Master under åren, och av dessa storlekar är det bara de tre största som fortfarande är i produktion.
För mer om den sjöfarande inspirerade master yachtsman-serien, titta på Youtube video om historien för replikrollx-mästare. Mer eleganta än dykklockor och mer hållbara än formella replikurar, lyxklockor inspirerade av havet erbjuder en stor balans, tidlös stil, långvarig komfort och daglig praktik.