Breitling släppte superocean limited edition

Breitling har just släppt en begränsad utgåva av Superocean Automatic 44 Ironman, en av de mest begränsade upplagor av replika som någonsin har gjorts av varumärket, liksom den berömda Ironman Triathlon-serien för långdistanslopp. Organiserat av World Triathlon Corporation och består av en 2,4-mils simtur, en 112-mils cykeltur och en 26,22 mil-maraton – allt utan paus representerar triathlon några av de mest extrema och krävande tävlingarna i världen.
Att tävla i en triatlon är utan tvekan en heroisk prestation; emellertid har det aldrig riktigt firats ordentligt i urverk. Den nya Breitling Superocean syftar till att korrigera detta och kommer att vara den officiella lyxklockan i triathlon-serien.
Begränsat till 300 stycken är detta inte något att bära i träning eller tävling (till exempel timman för ironman triathlon), utan snarare en bärbar trofé för dem som deltar i ett tufft lopp – en händelse som fortfarande är meningsfull och användbar för liv för Ironman-deltagare, även efter år av att de togs ut från tävlingen.
44mm stålklocka, kallad Superocean Automatic 44 Ironman limited edition, är ganska enkel i designen, med en svart urtavla, svart ram och en överdimensionerad Ironman-logotyp på 3 timmar. I triathlons, ekar den röda ”M” minuthandspåret och pilen på andra handen, liksom det röda gummidykbältet med den billiga klockan.
Liksom andra Superocean automatiska 44 klockor kopior har denna begränsade utgåva en Breitling-kaliber 17-sport som automatiskt släpper och ger 38 timmars kraftlagring. En annan intressant funktion är klockans fall, som bär järnmanlogotypen och legenden om ”en av de 300”. Superocean Automatic 44 Ironman begränsade utgåva kommer endast att finnas tillgängligt live på Breitlings egen e-handelskanal, välj Breitlingbutiker och Världsmästerskapet Ironman 70.3 i nice, Frankrike och Kailia-kona, Hawaii.klockor kopior
För att fira partnerskapet och klockan höll Breitling ett evenemang den andra natten i sin flaggskeppsbutik i New York, tillsammans med Thierry Prissert, VD för Breitling USA, och Andrew Messick, VD och koncernchef för Ironman Group. För detta ändamål tog Breitling in tre nya spelare, kända som triatlonlaget.
”Vi är särskilt glada över att arbeta med järnmannen,” sa George Cohen, Breitlings verkställande direktör, i ett uttalande. ”Alla tre medlemmarna i vårt triatlonlag gjorde det mycket bra i triatlon. Jan Frodeno vann världsmästerskap i triatlon 2015 och 2016 och Chris ”Macca” McCormack vann två under 2007 och 2010. Det råder ingen tvekan om att Daniela Ryfs prestation är fantastisk: hon är den regerande triatlonvärldsmästaren och har vunnit fyra titlar i rad och fyra världstitlar under de senaste fem åren. är mycket populärt och prestandan och uthålligheten hos de stora konkurrenterna återspeglar perfekt Breitlings värderingar. ”