Titta på Rolex alla hjärtans dag 2020

klockor kopior

Denna valentinsdag, ge den speciella någon i ditt liv en gåva som de kommer att värna för alltid. Blommorna kommer att visna och chokladen kommer att ätas, men riktiga lyxklockor håller livet ut, och bevarar deras värde och blir arvtak i kommande generationer. För att hjälpa dig att välja den perfekta presenten till din älskade, har vi satt ihop en snabb Valentines Day shoppingguide fylld med lyxklockor som representerar varaktiga kärleksbindelser. Oavsett om du vill köpa en gåva till henne, till honom eller till och med för dig själv, erbjuder vår Rolex Valentine’s Day-kollektion ett brett utbud av alternativ som garanterat kommer att hålla din älskade underhöll denna högsäsong.
Rostfritt stål Rolex Daytona ref. 116500LN har konsekvent varit en av de mest populära lyxursklockorna i världen sedan det tillkännagavs första gången på Baselworld 2016. Utmärkt av dess tre sub-dials, skruv ner kronograf pushers och svart Cerachrom bezel, har referensen 116500LN ständigt slutsåld hos återförsäljare med fleråriga väntelistor på alla platser.
Rostfritt stål kopior Rolex GMT-Master II ref. 126710BLNR med svart och blått ”Batman” -insats var den hetaste nya utgåvan av 2019 och är fortfarande slutsåld hos återförsäljare över hela världen. Drivs av den nya generationen Cal. 3285 rörelse och utrustad med Rolex ikoniska Jubilee-armband, den nya referensen 126710BLNR ger den fan-favorit svart / blå färgprofilen till den nyaste generationen av GMT-Master II. ”Batman” GMT är den ultimata lyxiga reseklockan och en absolut måste-ha för alla seriösa Rolex-samlare, samtidigt som det kan visa 3 tidszoner och vattentåligt på ett djup av 100 meter.
Explorer är Rolex ursprungliga sportklockakollektion, och ref. 214270 representerar den senaste upplagan av denna branschklassiker. Helt tillverkad av Rolex patenterade Oystersteel, den senaste versionen av explorer fördelar är från en ökad 39mm väskestorlek och ett helt ombyggt armband och spänne. Rolex-utforskaren kan visas inte mer än en dag och förkroppslig robust minimalism, och dess tidlösa mångsidiga styling är utmärkt för både formellt och vardagligt slitage, vilket gör att klockan är enkel att växla mellan aktiviteter utan att se på sin plats eller hoppa.