En mycket speciell 1970-tals Longines

Samlare som går in i vintageurfältet idag har andra motiv än de som har varit i fältet i 20 år. Prata med några som passar den senare beskrivningen så lär du dig att många kommer in i spelet som ett resultat av att gamla biljettpriser var tidigare lägre. Vi vet alla att det inte längre är fallet, men jag rekommenderar ändå att de med en mindre budget ser i vintage-riktningen när det gäller att köpa klockor kopior. Tro det eller ej, erbjudandenen finns fortfarande kvar, och om du har tid, vill jag göra en till din uppmärksamhet just nu.
För en tid sedan arbetade jag i detaljhandeln och lärde mig snabbt att nya högklassiga klockor under 600 dollar från viktiga märken nästan inte finns. Men den här Longines-klockan är det bästa beviset på att det fortfarande finns erbjudanden att göra, och det är attraktivt med tanke på hur den här referensuret på 1970-talet konfigureras och hålls.
Det finns mycket att gilla med den här klockan, inklusive den rena sunburst-urtavlan med ett skarpt tonneau-format fodral och Cal.284-rörelse, vilket är mer attraktivt än du förväntar dig vid priset.
En av mina favorit saker med den här klockan är att dess ursprungliga Longines armband fortfarande är fäst på klockan. Som någon som är villig att betala säljarens försäljningspris för ett armband, tror jag att huvudet är en extra bonus och det är välkommen. Du måste agera snabbt – jag känner att den här klockan inte kommer att hålla länge.