Introduktion av Rolex New Oyster Perpetual 41

Som vi pratade om förra gången var Rolex Oyster Perpetual-samlingens största skalstorlek 39 mm. Rolex-repliken har dock upphört med 39 mm-versionen av Oyster Perpetual helt 2021 och ersatt den med en helt ny 41 mm-modell som drivs av Rolex nya generationens Calibre 3230-rörelse. Oyster Perpetual 39 mätte samma storleksdiameter som den nuvarande Rolex Explorer och var en favorit bland samlare.
Det finns ett stort antal samlare som är upprörda, 39mm-modellen är inte längre tillgänglig, eftersom många trodde att den representerade en söt plats vad gäller fallstorlek. Den nya 41 mm-modellen är dock vettig inom ramen för resten av Rolex klockor kopior moderna kollektioner, och det utvidgar det totala utbudet av storlekar som är tillgängliga för Oyster Perpetual-samlingen.
Med den nya 2021-uppdateringen finns Rolex Oyster Perpetual i storlekarna 28 mm, 31 mm, 34 mm, 36 mm och 41 mm, vilket garanterar att det finns en modell som passar alla möjliga handledsstorlekar och estetiska preferenser.
Förutom ett fodral som nu är 2 mm större, erbjuder nya Rolex Oyster Perpetual 41 några fördelar jämfört med sin 39 mm föregångare. Urval är enorma och erbjuder allt från mer återhållsamma alternativ som svart och silver till mer underliga alternativ som korallrött, turkosblått och godisrosa – bland ett antal andra lika livliga alternativ.
Dessutom har den nya falska Rolex Oyster Perpetual 41 ref. 124300 drivs av Rolex nya generationens Calibre 3230-rörelse. Byggd kring Rolex egenutvecklade Chronergy-flykt, den nya Cal. 3230 är helt ny för 2021, och som andra rörelser från 32xx-serien ger den tidvis precision på -2 / + 2 sekunder per dag (efter hölje) och erbjuder användarna en ökad effektreserv på cirka 70 timmar.
Den nya Rolex Oyster Perpetual 41-replikklockan har ett officiellt pris på 5 800 $, vilket motsvarar en höjning på bara 210 $ jämfört med detaljhandelspriset för den nu avvecklade 39mm-modellen. De extra några hundra dollar ger dig en extra höljesstorlek på 2 mm, flera nya livfulla uppringningsalternativ och ytterligare 22 timmars energilagring på grund av Rolex senaste generation av interna rörelser.