Bästa Replica Jaeger-LeCoultre Reverso för Skådespelare

kopior klockorJag vet när jag kommer till en Reverso för att klä en karaktärs handled, även om jag inte är en prop-mästare. Det skulle vara när de hade en scen i en kostym. Det skulle vara på en punkt i sin karaktärsbanan där de hade högsta förtroende, när deras yttre stil slår in i det traditionella, det ikoniska och det tidlösa. Och även när märket av badass som de försöker projektet är mer hjärnor än brawn. Du misstänker att det här var exakt tankesättet för konstdirektörerna och föreståndare som bara gjorde det med dessa kungar på skärmen.
Lejonet. Fan, Leo! Har pojken lägga till en unik idé i denna outfit eller vad, som inte bara kopplar en klänning replika klocka och band till sin formella klädsel, men också dial färg till slipsen. Hans självnöjda utseende säger allt.
Ah, Pierce. Han kan ha bombat som Bond men mannen vet hur man arbetar svart slips. Nyckeln är att ha ett tillbehör i mixen som dyker upp på monokrom bakgrunden, och få tillbehör kan konkurrera med en guldklocka med vit ansikte och svart läderband. Det andra faktumet att det är en ovanlig form fångar också uppmärksamhet. Detta är ett perfekt power play.
Jon Hamm. Den mest kraftfulla parningen är bara i denna lista hittills. Det var många klockor kopior i galna män genom åren. Allt från den falska Tudor, falska Rolex och falska Omega är verkligen mindre kända som en Hamilton Electric. Men ingen kunde kliva upp till de oändliga estetikerna på showen som Don Draper’s Reverso.kopior klockor
Adrien Brody. Inget av vad Adrien har på sig är rödmattan lämplig och han ser nästan ursäktande ut, som du skulle vara, men du vet vad? Jag älskar faktiskt den här klädda, lite slurviga och gränsar till casual look från pianisten.
Clive Owen. Med en blick som samtidigt är flätig och skurk, visar Owen att Reverso inte bara är en pittoresk klädsel utan en seriös bit för att få en F-You-attityd överallt när det behövs. Älskar det.
Michael Douglas. Förmodligen den svagaste arten på den här listan är Douglas närmare stereotypen av Reverso som en multimillionärs dagliga klädsel, som på annat håll härstörs. Han är rik, han klär sig konservativt och han har något allvarligt oavsiktligt broflöde som händer med hans hår. Var inte som Michael när du bär din Reverso är förmodligen nyckeltipset här.