Ny Defy 21 Porto Cervo Edition av Popular Replica Zenith Watch

klockor kopior

Den berömda falska Zenith har just släppt tillägget av Porto Cervo Edition – en 25-bitars begränsad version som hylder den posh sardiska hamnstaden, som syftar till att förbättra Bättre på Defy 21 som lanserades 2017.klockor kopior
Porto Cervo, som ursprungligen utvecklades som en privat reträtt för Aga Kahn på 50- och 60-talet, är en av de mer speciella lyxdestinationer i Medelhavet, och en främsta kandidat för denna typ av begränsad frisättning. Tillsammans med en trio av begränsade utgåvor för Swizz Beats, och en mycket snygg Vendome-utgåva, som gör Porto Cervo Edition speciellt bortsett från den inristade safirhuvudet är det första gången vi ser kombinationen av ett borstat titaniumfall och vit keramikfodral på Defy 21. Vita detaljer på sin skelettformade urtavla och rem kompletterar dessutom inramningsvalet, och är parat med en smakfull nyans av mediumblå för dess rem, index och händer. Med dessa sommar destination-tema replika taggen heuer klockor kopior, märken har en förmåga att antingen gå lite för ljus med färgpalett, eller helt enkelt vara för tunghänt med användning av vit. Dess designers var taktfulla nog i fallet med denna fantastiska replika Zenith, vilken Porto Cervo-utgåvan inte kommer att verka ur sin plats en gång hösten och vintern rulla runt.
Den inre arbetet i den senaste Defy 21-kronografen är densamma i jämförelse med sina syskon och utgör uppriktigt de viktiga försäljningsfunktionerna. Den signifikanta innovativa kronografen använder en dubbelbalans konfiguration, med balans för tidkörning vid Zeniths vanliga högfrekvens 5Hz, och dess kronografbalans går i massiv 50Hz. Denna inställning gör det möjligt för kronografen att mäta 1 / 100th av en sekund, som samtidigt är helt värdelös är fortfarande en mycket imponerande prestation. Det är centralt kronografhand gör en full rotation av ratten varje sekund när den aktiveras, med klockan sex sekunders mätmätare. En 30-minuters chronograph subdial är placerad klockan tre. Den klockor kopioröppna klockan ger användaren en tankeväckande bild av den unika kaliberen, med båda balanshjulen synliga från den falska klockan.
Ytterligare tillägg till Defy 21: s överklagande är dess falldesign och övergripande komfort, men mäter 44 mm över, den är fortfarande relativt kompakt från släp till släp. Dess proportioner är i samma åder som Royal Oak Offshore, men användningen av titan för dess fall gör det till en rättvis bitare lättare på handleden. Layouten på dess breda pushers och crown indikerar också att du kommer att undvika att ”grava in i handleden” känna som kan komma från kronografer om du föredrar att bära dina replika klockor något lös på handleden. Det är dock en känsla för stor för att försöka klara sig med en kostym, men för en mer avslappnad dagsklädda kronograf som inte är blyg på personligheten, gör Defy 21 ett solidt val.