4 Sport Luxury Klockor som lever upp till namnet

klockor kopior

Det är sunt förnuft att sportens lyx är en av de efemiska undergenerna i klocklandet som döljer en mångfald synder. Det är lätt för en klocktillverkare att märka alla överdimensionerade solidgulddykare som sport luxe, men verkligheten är att de flesta av dessa klockor aldrig kommer att se någon aktuell sporttid. Självklart är det inte tillräckligt bra. Så vi hittade en välj handfull timepieces som du kan bära med lätthet på domstolen eller i styrelserummet.
Montblanc TimeWalker Date
De falska Montblancerna gav nyligen sin kännetecken TimeWalker line en bilkonstruktion, en som låter tungt på kronografer. Men jag tror faktiskt att det enklare erbjudandet om tid och datum är en perfekt sporty-luxe bit på ett pris på grundnivå med sin ljusa, tilltalande urtavla, enkelt stålfodral med snygga skärningar och en keramikram. På gummi är denna sak perfekt anpassad till handling, äventyr och väl, kontoret.
Hublot Classic Fusion Racing Grey
Hublot Replica är ett sportigt varumärke, förstås. Stora och djärva är några av adjektiven som kommer i åtanke. Classic Fusion-linjen delar denna sportiga estetik och DNA, men i en dressier, mer raffinerade paket. Dessutom betyder det att du inte behöver vara orolig för att bygga upp en svett.
Rolex Yacht-Master 40 Oysterflex
Det är ett uppenbart val, men denna Everose-skönhets inkludering är inte enbart på grund av den actionfyllda och otroligt bekväma Oysterflex. Den smala fodralprofilen och Cerachrom-ramen är också viktiga attribut i Yacht-Master-framgången som en sportklar statussymbol.
Patek Philippe Aquanaut
Jag var aldrig riktigt på laget Aquanaut, men då grep jag upp med David och hans ”one watch” Patek Philippe replika, och jag fick det bara. På samma sätt som replika Rolex har Aquanaut den vinnande kombinationen av gummiband och slankt fodral. Men bortom det finns en bländande blandning av finish, en intressant ratt och högkvalitativ rörelse.
Om jag är helt ärlig, är den här Louis Vuitton en mer lyx än sport, men med det bekväma, nyutvecklade stålfodralet, gummiband och praktisk GMT-funktionalitet, finns det ingen anledning att du inte ska bära den här skönheten för en snabb runda casual racquetball innan en plats sola sig på däck på din (super) yacht.