bästa replik Omega Seamaster dykare 300m ”befälhavarens klocka” begränsad upplaga

kopior klockor

replika klockorDet har varit varierande tolkningar av Bonds militära rang, men i böckerna åtminstone i filmerna var det inte ett omslag eller ett honorarium utan en reflektion av Bonds tjänst under andra världskriget, i Royal Navy. Daniel Craigs Bond verkar ha tjänat i antingen SAS eller SBS innan han gick med i MI6, men i You Only Live Twice, Spy Who Loved Me, och Tomorrow Never Dies Bond är porträtt i sin Royal Navy uniform.
Replika Omega klockor har släppt Omega Seamaster Diver 300M ”Commander’s Watch” Limited Edition vid ett evenemang i London för att fira Bonds långa användning av Seamaster i filmer, liksom dess långa relation med Commander. Användningen av Seamaster var enligt Omega kopior klockor föreslagen av kunden Lindy Hemming, som var kostymedesigner för Goldeneye, Imorgon aldrig dömer, Världen är inte tillräckligt, Dö en annan dag och Casino Royale.
Säger Hemming: ”Jag kämpade för Bond för att ha på sig en OMEGA falsk klocka för att jag ville byta till en klocka som jag tyckte var lämplig för en sjöbefälhavare att ha på sig, min far hade varit i RAF men var vänlig med marin män och jag kommer ihåg Som ett barn besökte vi oss ofta, och han hade alltid denna OMEGA, som imponerade mig mycket – denna ovanliga sportiga design som såg ut som om den var byggd för ändamål. ”
Commander’s Watch Limited Edition är tekniskt identisk med andra Seamaster 300M Dykers replikklockor, med 41mm-fodral och Omega-kaliber 2500-rörelse med coaxial escapement. Den stora skillnaden är i färgschemat, med en rem och en inredning som speglar färgerna på den brittiska kungliga flottorns ensign. Inramningen är blå keramisk med en Liquidmetal skala och ratten är vit keramik.
007 ”pistol” -logotypen finns på rotorn och även på svansen av sekunderhanden; förutom att klockans framsida inte har någon 007-märkning. Commanderens Watch kommer också att ges i guld; i stålproduktionen kommer 7,007 stycken och i guld, endast sju. Den gula guldfalska modellen har en keramikram, vit keramisk ratt och Ceragold-siffror och markörer.