Replika breitling professionell flygindustri evo natt vision

kopior klockor

Grenchen-baserade urmakare firar 31-årsdagen av sin ikoniska rymdmodell med utgåvan av en begränsad upplaga som heter evo night vision. Den berömda piloten instrumentet kommer i svart titanhus med satin finish, samt med en gul urtavla.
Breitling Aerospace introducerades först i bolagets erbjudande 1985. För att fira livslängden hos modellen som har fått mindre modifiering under årens lopp, lanserar Breitling klockor kopior nu en helt ny begränsad serie som omfattar totalt 300 stycken.
Den nyaste iterationen av pilots instrument håller fortfarande detsamma även när vi pratar om dess funktioner. Ny flygplan evo natt vision är en elektronisk multifunktionell kronograf med kombinerad analog och digital skärm som fungerar på grund av den stödda termokompenserade kvartsrörelsen.
Breitling Aerospace evo Night Vision är placerad i ett runt hus av svart titan. Den är ganska mindre med en diameter av 43 mm och tjockleken på 10,8 mm. Den levereras med en satinerad yta som i kombination med en svart färg på höljet gör klockans kropp framträdande tråkig. Konstruktionen innehåller en ratcheted och enriktad roterande karm, en skruvlåst krona med två packningar och en integrerad push-piece, samt en safirkristall med dubbelt glansbeständig beläggning. Den fasta ryggen är fast med fyra skruvar och klockans totala vikt är bara 46,7 gram. Vad sägs om vattenbeständighet? Det mäter till 100 meter.
När det gäller stoppurfunktionen är den exakt upp till 1 / 100th av en sekund och den har en mycket lång tid, upp till 48 timmar. Detta gjordes för att vara till nytta för piloter, till vilka klockan var avsedd i första hand. Ett annat drag som härrör från urets ursprung är dess enkelhet. Alla funktioner i de multifunktionella replikursklockorna kan aktiveras på en enda krona som sitter vid den traditionella positionen. Beroende på vad som krävs, måste bäraren trycka, dra eller vrida kronan.
Klockan drivs med ett batteri som förväntas vara mellan tre och fyra år beroende på användningen av dess ytterligare funktioner. Den levereras med en gult urtavla och som det är fallet med alla andra flygplansmodeller, är dess digitala displayer kompatibla med nattsynsglasögon som används av piloter.
Som skiljer sig från den vanliga flygplansmodellen, kommer den begränsade upplagan med mycket mindre alternativ när det gäller valet av armbandet. Den enda bifogade bilagan som är tillgänglig med den minnesvärda modellen är en brunfärgad militär typ av rem som är tillverkad av elastiskt tyg.